fredag 28 augusti 2009

Örebros patetiska Vänsterparti som motarbetar allting!

Örebro genomför 2010 ett firande av Riksdagen 1810 - som innebar starten av det moderna, och demokratiska Sverige. Kungen Jean Baptist Bernadott, kröntes då i Nikolaikyrkan. 2010- års firandet blir omfattande under hela året, med en stor fest 21 augusti, då Kungen är inbjuden till Örebro.

På Stortorget planeras en jättefest för alla Örebroare, 21 augusti - samma dag som 200 årshögtiden sker i Nikolaikyrkan. Alla partier, förutom Vänsterpartiet står bakom detta. Kommunalrådet Murad Artin och vänsterpartiet har fört en smaskig motkampanj - som idag skruvats upp ytterligare. Vänstern har hyrt både Stortorget och Våghustorget, just 21 augusti för en "motkampanj"!!

Givtevis ska Murad Artin och vänstern kritisera utifrån sina perspektiv, men nu har man gått för långt. Att så konkret motverka det som en demokratisk majoritet beslutat, har knappast någon jämförelse, vad jag vet i Örebro. Nu blockerar ett litet parti - hela Örebro City för att kunna genomföra den största Festligheten som planerats under lång tid.

Samtidigt, tar Murad Artin och vänstern en mycket stor risk. Jag gissar att 10 tusentals Örebro tycker att Örebro 2010 - är en mycket bra satsning, det kommer att gynna Örebros utveckling och attraktivitet. Om vänsterns plan kvarstår, kommer sannolikt mycket vrede att riktas mot vänsterpartiet, 4 veckor före valet 2010. Lycka till - vänstern!

Men jag vill verkligen råda Murad Artin och vänstern att ta tillbaka sin bokning av torgen. Det måste finns någon sans, måtta och rimlighet.

Tänk om, Murad Artin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar