torsdag 4 juni 2009

Örebrosossarnas osmakliga propagandametoder!

I måndags skickade Socialdemokraterna brev till alla barn/elever på fyra skolor på väster i Örebro( 1000 brev) där man med ren partipropaganda kritiserar Koalition för beslutet att lägga ned Varbergaskolan(beslut 4 juni)! Man förklarade det senare som ett "misstag", och skickade en ursäkt till barn och föräldrar.

Det är viktigt med politisk debatt, olika alternativ, medborgardialog m.m - men här har vi något helt annat. Har man tänkt överhuvudtagit - när man överträder en så självklar regel att barn inte får medvetet användas i ren partipropaganda? Socialdemorkaterna verkar just nu vara så uppfyllda av opposition och kritik till varje pris och med varje medel - och snabbt ska det gå, så fort så man tappar både sans och förstånd! Jag tycker detta är rent skamligt mot våra barn och elever.

Jag har idag fått flera reaktioner från föräldrar i Varberga som är mycket arga för att man utsatts för detta, även om det sedan kom en ursäkt.

Det är nu tredje gång som socialdemorkaterna använder myckte tveksamma metoder för att mycket snabbt skicka ut partipropagande till medborgarna:

- i Januari använde man kommunens interpostkuvert med utskick till alla skolledare
- i april månad använde man Kommunledningskontorets kuvert och betald post för utskick till
medborgare i några bostadsområden
- denna vecka händer det igen

Socialdemorkaterna verkar stressade, arga och ilskna på Koalitionen - därför agerar man nästan reflexmässigt, och då blir det fel, fel och fel igen!

Ser man till brevets innehåll måste frågan ställas till socialdemokraterna; givetvis är er uppgift att kritiskt granska - men ni har inget eget alternativ att ge, vad gör ni för att ta ekonomiskt ansvar mer än att kritisera? Ni står med tomma händer - detta brukar kallas populism!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar