söndag 18 januari 2009

Samling kring Ella Bohlin - toppkandidat!

Partfullmäktige beslutade enhälligt i fredags att Ella Bohlin ska vara Kristdemorkaternas toppkandidat till EU-parlamentsvalet! Ett utmärkt beslut som vi från Örebrodistriktet tidigt fört fram. Ella Bohlin har alla goda förutsättningar att driva och kommunicera kristdemokratisk värdegrund för Europas framtid.

Nu har diskussionerna internt nästan bara handlat om Lennart Sacredeus vara eller inte vara. Det som är ännu mera bekymmersamt är att så många kristdemokrater fortsätter att diskutera för eller emot Sacredeus, när nu beslut är fattat. Nu får ni väl ge er!! Det krävs nu av alla uppställning och stöd åt Ellas nominering. Sluta upp med att gräva i det som varit - det är historia!

Nu behöver vi visa upp en samling kring partifullmäktiges beslut. Ella Bohlin behöver det stöd hon förtjänar - det är allas ansvar att vi nu backar upp Ella och toppkandidaterna. Det får vara slut med grämelser och att se bakåt. Nu behöver alla lokalavdelningar, distrikt m.m marknadsföra våra utmärkta toppkandidater. Låt oss visa att kristdemokraterna är ett folkrörelseparti som kan samlas sig. Vi måste lyfta perspektivet - det handlar om Europas framtid som vi är en del av, där kristdemokratin är en oersättlig värdegrund, precis som det var för EU:s fäder Adenaur, de Gasperi och Schuman.

Kom igen nu kristdemokrater i landet! Sluta se bakåt - tänk framåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar