torsdag 29 januari 2009

Välkomna 1150 Kristdemokrater till Örebro!

I Morgon fredag börjar Kommun- och landstingspolitiska dagar på Conventum i Örebro. Inte mindre än 1150 Kristdemorkater från hela landet invaderar Örebro under slutet av vår Hindernässovecka! Det är partiets trösta och mest omfattande Konferens. Vi möts för seminarier, diskussioner och inte minst för att få inspiration att fortsätta med att driva den kristdemorkatiska politiken i Sverige.

Vår tre statsråd kommer att medverka och även många externa föreläsare. Jag är själv med i Skolseminariet "Världens bästa skola", som blir det största seminariet med 125 deltagare. Två föreläsare medverkar; John Steinberg, känd f.d Örebroare, fil.dr, debattör och författare, Jan Larsson, som presenterar den s.k McKinseyrapporten; Världens bästa skola - vad utmärker de främsta systemen??

Tre rektorer och skolledare från Örebro blir tillsammans med mig respondenter, vi kommer att ge respons utifrån både den lokala skolverksamheten som den politiska nivån. Skolledarna är Håkan Ågren, rektor för Idrottsprogrammet Virginska skolan samt ansvarig för Örebroprojektet Ökad Måluppfyllels, Gunilla Hedman, rektor St Mellösa Skola som arbetar med Flexibel Skolgång, samt Michael Svenberg, rektor på Brukets skola som arbeytar mycket med Entreprenörskap i Skoloan.

En höjdpunkt blir fredagens Festkväll i Banketten, med god mat, underhållning, musik och dans!

Mycket välkomna till Örebro!

1 kommentar:

  1. Hej Lennart!
    Det ska bli kul att tröffa dig och alla partivänner i Örebro!
    Vi ses snart!
    Hälsn Marie-Louise

    SvaraRadera