söndag 8 november 2009

Hagaskolan Örebro fyller 40 år!

I fredags firade Hagaskolan på väster i Örebro, 40 årsfest. 1969 - byggdes en skola i nya Oxhagenområdet. Hagaskolan är en f-6 skola med ca 250 elever som har utvecklats mycket positivt de två senaste åren.

Jag höll ett högtidstal till alla elever och personal och lämnade över blommor och en gåva på 5000:-, som elever och personal får använda påd et sätt man själva vill.

I fredags fick alla elever gå till Risbergska Gymnasieskolan där esteteleverna presenterade en fantastisk föreställning med sång, musik, dans och teater. Medverkade gjorde också Engelbrektsskolans danselever.Det är mycket bra med utbyte mellan grundskola och gymnasieskolan, där elever från grundskolan får uppleva vad som gymnasieprogram med estetiska inriktning kan innebära.

Jag tror att många unga elever fick smak på gymnasieskolan, vilket bara är bra. Det är bara att lyckönska Hagaskolan i det fortsatt arbetet. Samtidigt är jag mycket stolt över vilket härligt estetprogram som finns på Risbergska Gymnasieskolan i Örebro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar