måndag 2 november 2009

Kongressocialdemokraterna välkomnas tillbaka till Örebroverkligheten!

Så har då socialdemokraterna avslutat sin Kongress och beslutat om sin politik inför valet 2010.
När det gäller Familjepolitiken är det tydligt att socialdemokaterna är ett parti som vill styra och ställa över huvudet på vanligt folk - de svenska familjerna!

Socialdemokraterna vill avveckla vårdnadsbidraget, för det är inget "vanligt arbete" att vara med sina barn. Man menar att politikerna vet bättre än familjerna, vad som är bäst utifrån deras egen vardag.
Vilket politiskt högmod. Välkomna till verklighetens Örebro, Jonas Karlsson och Lena Baastad, båda kommunalråd för (s)! Här finns ett vårdnadsbidrag som till idag ca 300 familjer fått.

Vi kommer att göra allt för att denna frihetsreform för barn och föräldrar ska finnas kvar även nästa mandatperiod.

På ytterligare ett område vill man styra och ställa ännu mera över familjer i landet. Social-demokraterna vill ytterliger tvångskvotera föräldraförsäkringen, det som familjer i alla undersökningar sagt nej till. Välkomna till verklighetens Örebro - här vill föräldrar själva planera och bestämma över hur man ska fördela tiden med barnen. Det är bra att socialdemokraterna är tydliga med sin familjepolitik.

Kristdemokraterna i Örebro och öviga landet är garanten för familjernas frihet och rätt till egenmakt! Så Jonas Karlsson och Lena Baastad - välkomna till Familjernas och Barnens kommun - Örebro!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar