tisdag 31 augusti 2010

De rödgröna mörkar medvetet i sitt Valmanifest - saknar trovärighet!

När de rödgröna idag presenterade sitt gemensamm valmanifest, blev det tydligt på två viktiga områden att man inte har något besked till väljarna.

- Föräldraförsäkringen och kvoteringsfrågan, där alla tre partier har kongressbeslut på att kvotering ska ske i någon form. Hur svårt kan det vara att bli överens?? Inte allas - sanningen är den att man inte vågar stå för detta av rent taktiska skäl. Verkligen är den att 75% av svenska folket inte vill ha kvotering - utan vill själva avgöra hur man ska planera sin föräldraledighet. Man var övertydlig med sitt taktiska mörkande!!

- Förmögenhetsskatten, där man gett ett luddigt besked att skatten för förmögenhet, "i någon form" ska höjas. Men här mörkar man totalt, och ger inte väljarna något besked. Antingen för att man inte kommer överens(troligt) och att man inte vågra "stöta sig" med väljarna i Stockholmsregionen.

Dagens besked vidas ett regeringsalternativ som inte är trovärdigt och knappast regeringsdugligt, eftersom man inte visar upp en heltäckande politik.

Det är också ett tydligt besked till väljarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar