onsdag 14 oktober 2009

Sahlins märklig gräddfil för Tomas Bodström!

Ibland funderar man på om man hört rätt, det är kvällens tanke. Mona Sahlin menar på fullt allvar i en intervju att Tomas Bodström behöver en egen "regel", för att han har så speciella förutsättningar. Just han behöver kombinera riksdagsförtroendeuppdrag med arbetet som avlönad advokat! Konsekvensen är att Bodström är den som är mest frånvarande vid kammarens voteringar, är det någon som är förvånad?

Arbetet i riksdagen är väl verkligen heltidsuppdrag, där mycket handlar om att också möta väljarna i den gena valkretsen. Bodström är invald som förstanamn i Örebro län, och man kan konstatera att han nästan helt varit osynlig i hemmaarbetet. Nomineringa va honom handlade bara om "kändisskap". Det är nästan patetiskt att höra hur Sahlin försvarar Bodströms dubbla arbeten. Varför är han så märkvärdig? Varför ska han ha gräddfil?

Jag tycker Sahlins hållning närmast är ett hån mot demokratin i stort!!

2 kommentarer:

  1. Du har helt fel, Bondesson!
    Bodström är inte den som är mest frånvarande vid kammarens voteringar. Anledningen till att Mona Sahlin inte uttalar den allra minsta kritik är att hon är det "svartaste fåret" i denna fråga.

    Mona Sahlin vill att folk ska rösta på henne för att hon ska fatta beslut åt folket. Men hon struntar i att delta i besluten. Hon har 100% frånvaro vid voteringar. Därför har hon ingen kritik mot Bodström. Se http://www.tv4.se/kalla_fakta/riksdb/riksdagsledamoten.action Klicka på rubrikerna så sorteras de som vanliga excel-tabeller.

    SvaraRadera
  2. Upptäckte att länken som presenterar närvaron vid voteringar skall skrivas så här för att fungera: http://www.tv4.se/kalla_fakta/riksdb/

    SvaraRadera