onsdag 19 maj 2010

Bra att Kristdemokraterna fanns med på HBT-festivalen i Göteborg!

Under HBT-festivalen Göteborg deltog Kristdemorkaterna, med bl a David Lega, kandidat till riksdagen, Carina Liljesand, kommunalråd och Martin Hellstrand.

Det är en myckt bra initiativ och föredömligt för alla kristdemokrater i landet. Männiksovärdet måste alltid hävdas, utan att man för den skull överge den egna politiken och perspektiven.

Det är dags att en gång för alla stå för alla människors lika värde, i detta sammanhang - människors med olika sexuell läggning.

Några har ställt frågan vilket parti de ska lägga sin röst på när det gäller ”människovärdesfrågor”, och undrar om närvaron på HBT-festivalen i Göteborg innebär att vi övergett Kristdemokraternas officiella politik. Vi kan ge dem lugnande besked!

Vår närvaro på HBT-festivalen handlade om att tydliggöra att den kristdemokratiska övertygelsen om alla människors lika värde inte kan begränsas till dem som är heterosexuella. Detta är för oss en fråga om mänskliga rättigheter.

1 kommentar:

  1. Synd bara att dessa postmodernitster inte tog tillfället i akt att besvara våra specifika frågor, istället likt typiska politiker, svävade de ut i fina formuleringar. Sorligt..Kd gbgs ledning har allt för länge frilansat. Hoppas personligen att väljarna säger sitt i höst. Noterade Enochssons frånvaro. Hedersvärt att 2010 våga vara politiskt inkorrekt. /andres

    http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=7682&Itemid=28

    SvaraRadera