söndag 2 maj 2010

Enig och motiverad Koalition inför inför valrörelsen i Örebro!

Under helgen har jag fått respons från många Örebroare - från flera ganska oväntade sammanhang där man uppskattar att Koalitionen redan nu informerat att man är överens om ett fortsatt arbete inför nästa mandatperiod!

Nu börjar valrörelsen på allvar i Örebro, med en spännande vecka. I fredags tillkännagav vi som Koalition att vi går eniga med en överenskommelse som huvudalternativet för Örebroarna att rösta på. Med snart fyra mycket bra år av samarbete och förnyelse i politiken - kommer vi mycket väl förberedda att möta medborgarna.

Det är utmanande och spännande. Givetvis kommer det att krävas ett hårt arbete, men framgångsfaktorn är vår enighet och regeringsduglighet. Vissta är en del frågor svåra ibland, allt blir inte riktigt som na tänkt sig - men i det mesta har vårt samarbete fungerat väl. Det är ju medborgarnas väl som är målet för vår politik.

Det ska bli intressant att se vilken gemensam politik som socialdemokraterna och vänsterpartiet kommer att presentera. Allt talar för att politiken kommer att vridas mycket till vänster i alla avseenden och innebär mindre av valfrihte, mer av politiskt styrande över familjer och civilsamhälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar