torsdag 27 maj 2010

Expressens Ann-Charlotte Marteus provoceras av kristdemokratisk frihetspolitik!

Ann-Charlotte Marteus , skribent i Expressen blir så till den milda grad provocerad av kristdemokraternas förslag inför valet att hon inte hittar tillräckligt med förklenande begrepp som: Konservativa dårfinkar (KD) KD:s familjepolitik är en skrattretande, men samtidigt ytterst sorglig, historia.


Ska man skratta eller ..? Detta är ett klockrent exempel på att familjepolitiken verkligen är glödhet och utmanande, vilket bara stärker att kristdemorkaterna är helt rätt ute med de olika förslag som finns från partistyrelsen till rikstinget i Örebro!


I förslaget om politikens gränser: Från den stora staten till det starka samhället vill kristdemorkaterna begränsa politikens klåfingrighet på några avgörande områden, för att bl a låta alla familjer själva avgöra när och hur man önskar barnomorg, förskola och föräldraförsäkring.


Marteus tar i så hon nästan spricker, för att försöka måla ut krsitdemokratisk politik som icke verklighetsanknutna. Tyvärr "skriker hon" mot bättre vetande, i undersökning efter undersökning visar det sig att 60-75% av familjer inte vill ha kvotering, och är positiv till valfri barnomsorg, t ex vårdnadsbidrag.

Marteus utfall är bra, visar bara hur all politisk korrekthet bjuder till allt motstånd i världen mot större frihet inom välfärdsområdet. Alltså - det är tydligt att kristdemokraternas utspel och förslag är helt rätt i tiden.

Marteus - välkommen till verklighetens Sverige och familjernas köksbord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar