onsdag 2 juni 2010

Örebro Stortorg återinvigdes med sång, sol och fest!

Just nu genomför vi den största renoveringen av våra tre stora torg i Örebro, på mycket länge. Våghustorget invigdes 1 december. Idag var det dags för Stortorget. Flödande sol och försommarvärme, massor av Örebroare samlade, Kalr Johans Skolkör som sjung fantastsikt.

Fred Sjöberg, vår duktige körledare ledde Allsång på torget - och allt hölls samman av Kalle Selander! Det märks att Örebroarna verkligen giller slutresultatet av torgrenoveringen. Visst har dte varit jobbigt med framkomligheten under tiden för många, mycket oväsen m.m

Men när vi nu ser hur bra det blev - så verkar alla så glada. Jag fick massor av positiva tillrop av Örebroarna, det värmde(trots sommarvärmen).

Stadskärnan är viktig, som en mötesplats för alla, med ett rikt socialt liv, restauranger och cafeer m.m Nu återstår bara Järntorget som ska vara klart till början av september. Då har Örebros statskärna fått en ordentlig upprustning. Som Koalition har vi genomfört en av våra stora satsningar under mandatperidoden. Utvecklingen av Örebro fortsätter under nästa mandatperiod!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar