tisdag 6 april 2010

Socialdemokraterna och "Nattis" i Örebro Läns kommuner hör inte ihop!

Socialdemorkaterna kommmer sannolikt att besluta om att kommunerna ska erbjuda s.k "Nattis". Det ska vara ett obligatorium. Det är intressant i Örebro Län. När Koalitionen i Örebro kom till makten införde vi "Nattis", på Väster Park i Örebro, det är en prioritering som vi gjort.

När Svt i Örebro gör en gransking i de kommuner som (s) har majoritet, så har de flesta inte själva erbjudit "Nattis", och många förstår inte ens behovet!. Det är intressant - i fråga om politisk prioriteringar.

Det som Koalitionen i Örebro (Kristdemokraterna-Folkpartiet-Moderaterna-Centerpartiet och Miljöpartiet) självklart valt att prioritera - är inte viktigt för så många andra socialdemokratiskt styrda kommuner.

Det borde väl vara rimligt att socialdemorkaterna gör sin egen "hemläxa frst", innan man lagstiftningsvägen gör det. Ibland är den politiska världen - den upp och nervända världen.

Välkomna - socilademekraterna, att besöka Örebro kommun för att se hur man framgångsrikt kan införa "Nattis", utan något krav på lagstiftning!

1 kommentar:

  1. Antingen är du okunnig eller desperat, men Örebro har haft nattis längre än sedan 2007. Och att förlägga den på Väster park, de diskussionerna fördes förra mandatperioden.

    SvaraRadera